Makkelijk Boekhouden Voor ZZP'ers

Administratiekantoor Van Meijl Freriks , ZZP administratie, is gevestigd in regio Eindhoven, Helmond en Tilburg en bereikt heel Brabant. In de ogen van de Leidse hoogleraar Koen Caminada (sociale en fiscale regelgeving) is er één goed argument voor de belastingvoordelen van zzp'ers: omdat het voor zelfstandigen veel duurder is om zich te verzekeren tegen werkloosheid en ziekte, en omdat zij zelf hun pensioen moeten regelen.

Naast onze online dienstverlening zijn we je bij Experis ook graag van dienst in één van onze vestigingen Ook als je op zoek bent naar een nieuwe functie als boekhouder, helpen we je graag werkgevers te selecteren die bij jouw werkniveau en ambitie passen.

Volgens de Leidse hoogleraar sociale en fiscale regelgeving Koen Caminada worden de belastingvoordelen voor zzp'ers deels gecompenseerd door het feit dat zij zichzelf moeten verzekeren tegen bijvoorbeeld ziekte en werkloosheid en zelf hun pensioen moeten regelen.

U bent verplicht een minimumsalaris aan te houden voor uzelf als directeur van de BV. Als u zich een ongebruikelijk laag salaris uitbetaalt (lager dan € 45.000) dan zal de Belastingdienst zelf een gebruikelijk loon vaststellen waarover u loonbelasting, premie volksverzekeringen en de inkomensafhankelijke bijdrage zorgverzekeringswet moet betalen.

Stel je start nu, dan laat je aan het einde van het jaar door een accountant jaarcijfers maken, aan de hand daarvan volgt er een aangifte inkomstenbelasting en daar vervolgens weer op ontvang je van de belastingdienst een aanslag voor de IB en de zorgverzekeringswet.

In een land als Nederland met een oerwoud aan belastingregels en heel veel cowboys op de markt die zich een boekhouder of belastingadviseur mogen noemen blijft het een lastige kwestie om een juiste adviseur te vinden. Zo zie je niks over het hoofd en kun je zorgeloos van start.

Dit is de de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Ben je op zoek naar een specialist, zoals een belastingadviseur? Dit geldt voor onder andere agenda's, bankafschriften, contracten ect. Aan de overheid moet je een inkomensafhankelijke bijdrage zorgverzekeringswet betalen.

En boekhouders met scherpe tarieven behoeven niet slecht te zijn. Een ‘goede administratie' zorgt ervoor dat jij weet wat erin komt en wat eruit gaat, zodat je op basis van overzichtelijke financiële gegevens de juiste beslissingen kunt nemen. Dat maakt het verschil in onze aanpak met andere boekhoudkantoren : We begeleiding, coachen en adviseren (als u dat wenst).

De directe communicatie en de transparante offerte deed mij besluiten om voor haar te kiezen. Administratiekantoor Kaspers Advies staat geregistreerd als erkend belastingadviseur. Voor uw boekhouding en aangifte IB hebben wij van u een kopie get more info van een geldig paspoort nodig.

Dan kan een schatting worden opgenomen. Deze kosten kun je opnemen in jouw boekhouding. Vanaf 80,- Euro per maand exclusief BTW (960 euro per jaar). Huur niet langer die dure accountant in om je facturen te verwerken. Je kunt je op elk moment uitschrijven. Bovenstaande berekening geldt alleen voor de inkomstenbelasting.

Als de cijfers kloppen, geeft de accountant een verklaring af. Deze verklaring is belangrijk voor bijvoorbeeld de bank om te beslissen of ze eventueel een lening willen geven. Soms wordt deze keuze bewust gemaakt. Uw financiële administratie is mede bepalend voor het succes van uw onderneming.

Geven wij u de keus om per uur , per maand of per jaar te betalen. Ondersteuning en begeleiding in de opstartfase (startersbegeleiding). Duidelijk en overzichtelijk zonder onvoorziene kosten. Wanneer hieraan wordt voldaan, dan is er over het algemeen sprake is van ondernemerschap in fiscale zin.

Of die een aangenaam kennismakingsgesprek voerde, en vervolgens € 275,- moest betalen voor dat kennismakingsgesprek. Ik studeer ook boekhouden. Neem gerust contact met ons op. De verplichting bestaat niet, maar dat wil nog niet zeggen dat het niet aan te raden is. Bij het aanvragen van een hypotheek of een zakelijke lening kan een bank naar een jaarrekening vragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *